Članek
Revolucija, kraja, laž, uboji, po novem pa še hekerstvo, so temeljne vrednote komunistov

Ta dogodek kaže, kako silen je strah preživelega CK KPS, da bi se ljudje osvestili in ugotovili, da bi že zdavnaj lahko imeli boljše plače, stanovanja in življenjske dobrine, ko bi ne bil denar poniknil v norih mahinacijah že desetič preoblečenih ...

Objavljeno Feb 13, 2022

Konec tedna smo imeli krajani Šiške priložnost poslušati predavanje dr. Rada Pezdirja, ki je predstavil svojo knjigo Vzporedni mehanizem globoke države. Obširno branje, ki zahteva kar nekaj bralčeve pozornosti in znanja, je strnil v nekaj poudarkov, začenši s afero Farokh, kjer so Iranci v Novi ljubljanski banki (NLB) oprali goro dolarjev in jo preposlali naprej, na sumljive naslove, povezane s terorizmom.

Ko je bilo 2010 že jasno, da se zaradi sankcij z Iranom ne sme v EU bančno poslovati, je slovenska NLB lepo sprejemala denar in ga pošiljala naprej. Policija ni storila nič, Nacionalni preiskovalni urad - NPU nič, Slovenska obveščevalna agencija - Sova nič. Takratni predsednik vlade Borut Pahor je dobil od Sove neko pomirjujoče obvestilo in karavana je šla naprej. Dr. Anže Logar, ki je skoraj desetletje zatem vodil preiskovalno komisijo o spornem bančnem poslovanju, je s strokovnim sodelavcem, raziskovalcem, dr. Radom Pezdirjem, naletel na tako imenovani primer Farokh povsem slučajno ter ga tudi temeljito raziskal. Vse kaže na to, da so centri moči zunaj takratne vlade odkrito omogočali pranje umazanega denarja.

Toda pranje denarja se ni zgodilo prvič. Afera Safti izpred časa osamosvojitve je razkrila še mnoga ozadja. Kako so morali komunisti ustanoviti vzporedno ekonomijo, da so dobili vsaj nekaj deviz v hirajočo Jugoslavijo, utemeljeno tudi na številnih moriščih, ki je kot drugi socialistični eksperimenti propadala v dogovorni ekonomiji. Tako so v vzporedni ekonomiji komunisti švercali cigarete, trgovali z devizami, zlorabljali igralnice. Ko se je Jugoslavija zlomila zaradi norega socialističnega eksperimenta, je na pogorišču, tik pred najhujšim, iz vrelega kotla pobegnila Slovenija z ranami osamosvojitvene vojne, vendar v nov čas in novo varnost in vrednote. To smo mislili. In se hudo zmotili.

Centralni komite Zveze komunistov nikoli ni prenehal delovati. Okrepljen z udbovskimi zlikovci, ki jim je bil nadrejen, in podprt z ruskimi hekerskemi manirami, je očitno dejaven še danes.

Predavanje dr. Pezdirja, ki je potekalo pred publiko in hkrati preko povezave zoom, za vse tiste, ki se zaradi omejitve števila obiskovalcev niso mogli udeležiti predavanja, je bilo kmalu po začetnih minutah prekinjeno na povezavi, saj je pooblaščenemu administratorju prenosa nekdo nepooblaščeno prevzel administratorske pravice, in kar naenkrat ni mogel več ugasniti mikrofona, kaj šele odklopiti vsiljivce, ki so vnašali nedostojne vsebine, od kljukastih križev do žaljivih risb in grotesk, vse podkrepljeno z ruskimi napisi. Prevzeli so ekran in ropotali. Zato smo jih ugasnili in žal so naši oddaljeni poslušalci ostali brez predavanja. K sreči smo vse posneli in objavljamo na Facebooku in you-tube povezavi ter tudi tukaj: 

Ta dogodek kaže, kako silen je strah preživelega CK KPS, da bi se ljudje osvestili in ugotovili, da bi že zdavnaj lahko imeli boljše plače, stanovanja in življenjske dobrine, ko bi ne bil denar poniknil v norih mahinacijah že desetič preoblečenih komunistov, zato ne izbirajo sredstev, kako to preprečiti.

Če so že uspešno udejanili, da je tožilec škandalozno zavrgel ovadbo zaradi pranja iranskega denarja, je zdaj edina nevarnost to, da bi se ljudje zavedli in množično vprašali policijski in sodni sistem, kaj se gredo. Da lahko tožilci in sodniki mirno pogledajo čez prste kriminalu mednarodne razsežnosti, pa naj gre za pranje denarja ali tihotapljenja mamil, zdaj ko so cigarete že ven iz mode.

Do kam so udbokomunisti še pripravljeni iti?

Njihov Rdeči Center, digitalna kibernetsko teroristična enota, dnevno izdela na stotine izmišljenih naslovov, z nič ali par sledilci, ki se zapodijo v socialna omrežja, da lažejo, klevetajo, smešijo, medijsko morijo državljane in državljanke, zlasti politike na desni in desni sredini. Delo teh »komunikatorjev« je potrebno plačati. Zato ne čudi, da sklad York, po vse verjetnosti sploh ne tuj, temveč kar slovenski sklad, ki je nastal s krajo družbenega premoženja, zdaj želi državi prodati to, kar je pravzaprav tako ali tako pripadalo državi.

Danes so ta malverzacija hoteli na Obali, drugič ukradena zelenica sredi Ljubljane, jutri nam bodo razprodali vse, kar je, da še pod mostom ne bomo mogli pomesti v minuti, kaj šele posesati ( prosto po socialistu Kordišu) kartonskih škatel, kjer bomo spali.

Revolucija, kraja, laž, uboji, po novem pa še hekerstvo, so temeljne vrednote komunistov.

CK KPS je še dejaven, mi je nekje sredi devetdesetih let dejal moj, zdaj že pokojni oče. Nisem mu mogla verjeti. In vendar, kako prav je imel. Generacija naših starih staršev, staršev, nas, ki smo tudi v letih, spodobnih za staro starševstvo, je motrila premene komunistov. Če so nekoč tihotapili cigarete, vodili vzporedno ekonomijo, zakaj bi zdaj verjeli, da je bilo pet (5) milijard- 5.000.000.000, 00 eur, vrženih v reševanje tajkunskih bančnih zablod, pametno, utemeljeno in pravično? Zakaj bi verjeli, da je prav, da so mednarodno preganjani tihotapci mamil lepo odkorakali na svobodo, ker so sodniki tako presodili? Zakaj bi verjeli, da je prav, da ima neki sodnik nepojasnjeno tri vrste iste diplomske listine, ki se med seboj vidno razlikujejo? In na koncu koncev, zakaj bi verjeli, da so avtorji vdora v prenos Rusi, ne pa Slovenci, ki vse skupaj prekrijejo z ruščino?

V prelomnih volitvah, ki so natanko toliko pomembne kot odločitev za samostojno državo, se moramo na volitvah 24. aprila 2022 odločiti. Vse, kar ni KUL ali golobje usrano (oprostite izrazu, malo protiuteži vsem petkovim zoomovskim nesramnostim) oziroma nov/star obraz, praviloma produkt Udbe in CK KPS, bo v redu. Samo, da se za vekomaj pospravijo v svoje svetlansko maslene kuče, z diplomo ali brez. Oni iz Rdečega Centra pa se lahko spravijo k poštenemu delu. Ker imamo tovrstnega nevladnega bureka dovolj. In čisto vseeno je, kako se je vdor zgodil, pomembno je, zakaj se je zgodil. Ker jih je strah. Strah jih je ljudi, tistih, ki vsak dan vstanejo, napokajo otroke v avto ali na avtobus, jih peljejo v vrtec ali šolo, gredo na šiht, odgarajo svojih osem ur in več, se vrnejo po otroke in doma kuhajo, perejo, delajo z otroki naloge in so veseli, da imajo streho nad glavo in preživetje. Toda morda bi bilo življenje lahko malo lažje, če bi nekaj več zaslužili in bolj sproščeno zadihali. Ko se bodo ti zavedli, kje tiči preostanek njihovega zaslužka, ne komunistom, niti njihovim hekerskim pomagačem ne bo več prijetno.

Zato vabim na ogled predavanja dr. Rada Pezdirja z dne 11.2.2022 na spletnih straneh:

www.mojcaskrinjar.si

www.davorinkopse.si

oziroma na povezavi tukaj: 

Ljubljana, 12.2.2022 Mojca Škrinjar

vir slike: sott.net in vzporednimehanizem.si

#SvobodaInDemokracija #MojcaŠkrinjar #politika #Ajdovščina #ankaran #apače #beltinci #Benedikt #BistricaObSotli #Bled #Bloke #Bohinj #Borovnica #Bovec #Braslovče #Brda #Brezovica #Brežice #Cankova #Celje #CerkljeNaGorenjskem #cerknica #Cerkno #Cerkvenjak #Cirkulane #Črenšovci #ČrnaNaKoroškem #Črnomelj #Destrnik #divača #Dobje #Dobrepolje #Dobrna #DobrovaPolhovGradec #Dobrovnik #DolpriLjubljani #DolenjskeToplice #Domžale #Dornava #Dravograd #Duplek #GorenjaVasPoljane #Gorišnica #Gorje #GornjaRadgona #GornjiGrad #GornjiPetrovci #Grad #Grosuplje #Hajdina #Hodoš #Horjul #HočeSlivnica #Hrastnik #HrpeljeKozina #Idrija #Ig #IlirskaBistrica #IvančnaGorica #izola #jesenice #Jezersko #Juršinci #Kamnik #KanalObSoči #Kidričevo #Kobarid #Kobilje #Komen #komenda #Koper #KostanjevicaNaKrki #Kostel #Kozje #Kočevje #Kranj #KranjskaGora #Križevci #Krško #Kungota #Kuzma #Laško #lenart #lendava #Litija #Ljubno #Ljutomer #LogDragomer #Logatec #LovrencNaPohorju #LoškaDolina #LoškiPotok #Lukovica #Luče #Majšperk #Makole #Maribor #Markovci #Medvode #mengeš #Metlika #Mežica #MiklavžNaDravskemPolju #MirenKostanjevica #Mirna #MirnaPeč #Mislinja #MokronogTrebelno #MoravskeToplice #Moravče #Mozirje #MurskaSobota #Muta #Naklo #nazarje #NovaGorica #Novomesto #Odranci #Oplotnica #Ormož #Osilnica #Pesnica #piran #Pivka #podlehnik #Podvelka #Podčetrtek #Poljčane #polzela #Postojna #Prebold #Preddvor #prevalje #Ptuj #Puconci #Radenci #Radeče #RadljeObDravi #Radovljica #RavneNaKoroškem #Razkrižje #RačeFram #RenčeVogrsko #RečicaObSavinji #Ribnica #RibnicaNaPohorju #Rogatec #RogaškaSlatina #Rogašovci #Ruše #SelnicaObDravi #Semič #Sevnica #Sežana #SlovenjGradec #SlovenskaBistrica #slovenskekonjice #Sodražica #Solčava #SrediščeObDravi #Starše #Straža #SvetaAna #SvetaTrojicaVSlovenskihGoricah #SvetiAndražVSlovenskihGoricah #SvetiJurijObŠčavnici #SvetiJurijVSlovenskihGoricah #SvetiTomaž #Šalovci #ŠempeterVrtojba #šentilj #Šentjernej #šentjur #Šentrupert #Šenčur #Škocjan #ŠkofjaLoka #Škofljica #ŠmarjepriJelšah #ŠmarješkeToplice #ŠmartnoobPaki #ŠmartnoPriLitiji #Šoštanj #štore #Tabor #Tišina #Tolmin #Trbovlje #Trebnje #TrnovskaVas #Trzin #tržič #Turnišče #Velenje #VelikaPolana #VelikeLašče #Veržej #Videm #vipava #Vitanje #Vodice #vojnik #Vransko #Vrhnika #Vuzenica #ZagorjeObSavi #Zavrč #zreče #Žalec #Železniki #Žetale #Žiri #Žirovnica #Žužemberk #aktualno