Članek
V ŽIVO ob 20.00 uri preko ZOOM-a: avtor Rado Pezdir predstavlja knjigo VZPOREDNI MEHANIZEM GLOBOKE DRŽAVE!

Rado Pezdir bo predstavil vsebino svoje knjige: poleg odmevne afere Farokh - pranje iranskega denarja v NLB, še druge mehanizme globoke države, ki nam uničujejo pravno državo, duhovno in materialno blagostanje že desetletja ...

Objavljeno Feb 11, 2022

Vabimo vas na predstavitev knjige dr. Rada Pezdirja VZPOREDNI MEHANIZEM GLOBOKE DRŽAVE, ki bo v dvorani Župnije sv. Frančiška Ljubljana - Šiška, Černetova 20, v petek, 11.2. 2022 ob 20.uri.
Rado Pezdir bo predstavil vsebino svoje knjige: poleg odmevne afere Farokh - pranje iranskega denarja v NLB, še druge mehanizme globoke države, ki nam uničujejo pravno državo, duhovno in materialno blagostanje že desetletja, in ki so preživeli kot dediščina totalitarnega sistema tudi v samostojni, demokratični Sloveniji.

Pisatelj bo tudi lastnoročno podpisal knjige, ki jih boste želeli kupiti ob koncu predavanja.

Dogodek bom moderirala župljanka in poslanka v Državnem zboru RS, Mojca Škrinjar.

Ker je število sedežev omejeno, vas vabimo, da se dogodka udeležite preko zoom povezave:

https://us02web.zoom.us/j/82239737294?pwd=MkRybHhxenFsVTJSS2NzNWtsSzkyZz09
Meeting ID: 822 3973 7294
Geslo: 768717

»Na uradu niso oglobili banke, niso zaustavili transakcij, niso obvestili Banke Slovenije in niso obvestili policije ali Sove.«
Komentar po pričanju Andreja Plausteinerja, direktorja Urada za preprečevanje pranja denarja, preiskovalni komisiji, ki jo je vodil dr. Anže Logar.

#Aktualno #RadoPezdir